Da li su polovne gume pouzdane i bezbedne za vožnju?

Zahvaljujući širokoj mreži saradnika širom Evrope, u našoj ponudi su samo kvalitetne polovne gume iz vodećih evropskih zemalja. Gume su skorije godine proizvodnje, sa većom dubinom šare i prolaze strogu kontrolu kako bi se utvrdilo da nemaju bilo kakva fizička oštećenja. Sve to je garant da će vas polovna guma služiti pouzdano i bezbedno uz znatno niže troškove od nove gume. Uz to tu je i naša garancija kvaliteta.
Prema najnovijim istraživanjima u Velikoj Britaniji više od 35% vozača koristi polovne gume, što je dovoljan pokazatelj da je trend korišćenja polovnih guma umesto novih zastupljen i u visoko razvijenim zemljama Evrope.

Da li je montaža guma uračunata u cenu guma?

Još jedna prednost koja nas izdvaja od ostalih je i to da je u cenu gume uključena kako montaža i demontaža gume, tako i usluga balansiranja, koja kod drugih prodavaca polovnih guma nije uključena u cenu, a iznosi 300 din. po gumi. Cena skidanja i nameštanja, montaže i demontaže i balansiranja gume do 15″ je minimum 450 din. u najjeftinijim vulkanizerskim servisima, a za gume većeg prečnika cena je i viša. Kod nas ste uz kupovinu polovne gume oslobođeni ovog dodatnog ne malog troška, jer je sve uključeno u cenu.

Da li se isplati kupiti polovnu gumu?

Glavni razlog kupovine polovnih guma je ekonomska isplativost. Za znatno manje novca dobijate kvalitetnu gumu koja će vas služiti poput nove. Kako bismo opravdali našu tvrdnju, navešćemo jedan primer:

Polovna guma: 25 evra/kom (dubina šare 6 mm)
Upotrebljiva dubina šare: 4,4 mm
Cena po milimetru upotrebljive šare: 5,68 evra

Nova guma: 60 evra/kom (dubina šare 8 mm)
Upotrebljiva dubina šare: 6,4 mm
Cena po milimetru upotrebljive šare: 9,37 evra

Ekonomska isplativost polovnih guma je evidentna, a uz to kod nas dobijate i besplatnu montažu i balansiranje!

Da li imam neku garanciju na kupljene polovne gume?

Ukoliko bi se kojim slučajem desilo da je neka guma promakla kontroli i primeti se evenutalni nedostatak, zahvaljujući našoj garanciji kvaliteta kupac će u zamenu dobiti drugu gumu ili će mu biti vraćen novac. Kupac ima pravo da u roku od 10 dana od dana kupovine gume dođe sa potvrdom o kupovini i reklamira proizvod.
Naš cilj je maksimalno zadovoljan kupac, koji će zahvaljujući kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo biti naša najbolja reklama.