Dobrodošli na POLOVNEGUME.COM! Mi se bavimo prodajom polovnih guma renomiranih svetskih proizvođača (Michelin, Continental, Pirelli, Cooper, Goodyear, Ceat, Uniroyal, Kleber, kao i mnogih drugih). Polovnegume.com je prvi internet portal koji svojim posetiocima nudi da iz fotelje pretraže kompletnu ponudu polovnih guma koje trenutno imamo na stanju, pogledaju slike, vide dubinu šare i naprave pravi izbor prilikom kupovine. Podaci na sajtu polovnegume.com se ažuriraju u realnom vremenu, što znači da sve polovne gume koje posetilac vidi na sajtu imamo i trenutno na stanju u našem auto centru.

  • Naša misija je da na jednom mestu posetiocima ponudimo polovne gume svih kategorija, dimenzija i proizvođača i to polovne gume iz uvoza koje će svojim kvalitetom i cenom opravdati ekonomsku isplativost.
  • Naša vizija je prepoznatljivost brenda polovnegume.com kao lidera u oblasti prodaje polovnih guma u Srbiji.
  • Naš cilj je maksimalno zadovoljan kupac, koji će zahvaljujući kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo biti naša najbolja reklama.

Zahvaljujući širokoj mreži saradnika širom Evrope, u našoj ponudi su kvalitetne polovne gume iz vodećih evropskih zemalja. Gume prolaze strogu kontrolu kako bi se utvrdilo da nemaju bilo kakva fizička oštećenja i kako bi krajnji korisnik dobio kvalitetnu polovnu gumu. Ukoliko bi se kojim slučajem desilo da je neka guma promakla kontroli i primeti se evenutalni nedostatak, zahvaljujući našoj GARANCIJI KVALITETA kupac će u zamenu dobiti drugu gumu ili će mu biti vraćen novac.

U našem asortimanu su letnje, zimske i all season polovne gume za putnička, terenska i kombi vozila. Vrhunske polovne gume vodećih svetskih proizvođača uz našu garanciju kvaliteta, obezbeđuju potreban kvalitet i pouzdanost. Dugogodišnje iskustvo i saveti našeg prodajnog osoblja uštedeće Vam vreme, novac i dugotrajno razmišljanje u procesu kupovine.

Zahvaljujući stalnom lageru, u stanju smo da u svakom trenutku ponudimo polovne gume različitih dimenzija i kategorija. Sve gume koje imamo na lageru možete pretražiti drektno na sajtu, a ukoliko niste našli traženi model, pozovite nas, pokušaćemo da Vam izađemo u susret i pronađemo željenu dimenziju ili kategoriju.